Om VinoMio

VinoMio blev etableret i 2013 af en gruppe restauratører og Steen Andersen. Selskabet har fungeret som grossist med egen import af vin fra primært Frankrig og Italien, og salg til restauranter.

1. oktober 2015 er vi flyttet ind i nye lokaler som ligger i en gård til Kongens Nytorv, lige bag Restaurant Geist og Restaurant Ravage.

Her har vi dels en del af vort lager, detailbutik og i december forventer vi at udvide konceptet med en vinbar. Her kan man købe vin i glas, i prisniveauet 70 – 100 kr. Vinene udskiftes løbende. Hvis du derimod ønsker en hel flaske, finder du blot en på hylden, og mod en merpris på 125 kr. kan du drikke vinen i Vinbaren/butikken.

Sortiment
Vinene i VinoMios sortiment er primært fra Frankrig og Italien (typisk 35 – 40 producenter) sammen med nogle få producenter fra Spanien og Tyskland.

Der er typisk tale om små og mellemstore producenter, hvor det er ejerne, eller deres familie der laver vinen. Vi har både vine fra “traditionelle” og kendte områder, men vi har også vine fra relativt ukendte og små områder.

Åbningstider
Torsdag – Fredag 15.00 – 19.00

Vinene er udvalgt efter

  • Kvalitet

    Vi tilstræber at finde vine der, smager godt, er af god kvalitet, og at prisen er rimelig i forhold til kvaliteten. Vi går på ingen måde på kompromis med kvaliteten, lige meget hvor billig vinen end er.

  • Typicitet

    Typicitet, smager vinen som man kan forvente af vin, fra de respektive distrikter, og druer.

  • Bæredygtighed

    Vi er ikke religiøse i forhold til økologiske, biodynamiske eller naturvine, da det ikke er et mål i sig selv. Men i vores dialog med producenterne sikrer vi os De har en holdning til, og forståelse for bæredygtighed.